Kurallar Hiçe Sayılıyor

Sürücüler, trafik işaretlerini dikkate almıyor...

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2015 11:02
Kurallar Hiçe Sayılıyor

Isparta’nın en önemli sorunlarının başında trafik geliyor. Akışın rahatlaması için cadde ve sokaklarda alınan önlemler, trafik levhaları çoğu sürücü tarafından dikkate alınmıyor.

Bahçelievler Mahallesi 3013 sokakta trafik akışı Otogar yolunun solundan ve tek şeritli olarak veriliyor. Ancak SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi yolundan bu sokağa giren araçlar trafik işaretlerini hiçe sayarak, trafik akışını engelliyorlar. Çünkü sokağa girilmez levhası olmasına rağmen sürücüler, levhayı hiçe sayarak otogar tarafına doğru seyrediyorlar.

Trafik sorununun önüne geçilmesi için yapılan bu düzenlemeler bazı sürücüler tarafından dikkate alınmayınca trafik akışında sorunlar yaşanabiliyor. Bu sorunların önüne geçilmesi için emniyet trafik ekipleri zaman zaman bu bölgede denetim yapıyorlar ancak bu denetim dahi sürücülerin yanlış yola girmesine engel olamıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum