Kurbanlıklarda Hareketli Günler

Kurban Bayramı’na 15 gün kala kurbanlık satışları da hızlanmaya başladı. Kurbanlık sorununun yaşanmadığı Isparta’da büyükbaş 3.500-9 bin TL, küçükbaş ise 500-1000 TL arasında satılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Eylül 2014 16:15
Kurbanlıklarda Hareketli Günler

Kurban Bayramı’na 15 gün kala kurbanlık satışları da hızlanmaya başladı. Kurbanlık sorununun yaşanmadığı Isparta’da büyükbaş 3.500-9 bin TL, küçükbaş ise 500-1000 TL arasında satılıyor. Satıcılar, son günlerde fiyatların artacağını belirterek, vatandaşların son güne kalmamasını istediler. 

Ekim ayının 4’üncü günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık satışlarında hareketli günler yaşanıyor. Kurban işini son güne bırakmak istemeyen vatandaşlar haftalar öncesinden hayvan almaya başladı. Bayrama 15 gün kala ise satışlar daha da arttı. Kurbanlık satıcıları bugünlerde satışların çok hızlı olduğunu belirterek, vatandaşların son güne kalmamasını istediler. Son günlerde fiyatların oldukça artabileceğine dikkat çeken satıcılar şuanda büyükbaşın 3.500-9 bin TL, küçükbaşın ise 500-1000 TL arasında satıldığını bildirdiler.

20 YILIN EN İYİ SEZONUNDAYIZ
Özellikle bu yıl fiyatların çok uygun olduğunu belirten satıcılar, “20 yılın en güzel sezonundayız. Kurbanlıklarımız satılıyor. Şuanda besicilerin yüzü gülüyor” dediler. Bu arada Konya ve Antalya’da hayvan sıkıntısı yaşandığını dile getiren satıcılar, “O 2 ilden toplu alım için bizi arıyorlar. Ancak biz Isparta’nın talebini karşılamak için bu talepleri geri çeviriyoruz” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.