Kurt Paralel Yapı Üzerinden Bakın Kimleri Eleştirdi

AK Parti Isparta Eski Milletvekili ve Milletvekili Aday Adayı Haydar Kemal Kurt, düzenlediği basın toplantısında Paralel Yapı Üzerinden iki ismi isim vermeden eleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2015 15:01
Kurt Paralel Yapı Üzerinden Bakın Kimleri Eleştirdi

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Haydar Kemal Kurt, iktidarın çalışmalarının Isparat’da parelel yapı tarafından engellendiğini belirtti. Kurt isim vermeden dönemin Valisi Memduh Oğuz ve Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ı hedef gösterdi.

Bilindiği üzere Isparta Eski Valisi Memduh Oğuz, yerel seçimlerde AK Parti'den aday adayı olmuştu.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Haydar Kemal Kurt, Isparta’nın bu milleti kendilerine köle yapan vesayet sistemlerine tepki göstermesi gerektiğini belirtti. Konukevinde basın toplantısı düzenleyen Kurt, şunları söyledi: “Bizim bu süreçte ne büyük hedeflerimizden biri vesayet algısını kaldırmaktır. Ancak malum yapıyla ilgili Isparta’da hiçbir operasyon yok. Paralel yapı tüm Türkiye’de var da Isparta’da yok mu? Isparta Türkiye’de siyaset bilinci olan en birinci ildir. Böyle bir ilde paralel yapıya karşı en ufak bir tepki olmaması çok üzücüdür. Çünkü bu Türkiye’nin problemidir. Isparta’da paralel yapının adamlarını deşifre etmeyebilirsiniz. Çoğu akrabanız bile olabilir. Ama faaliyetlerini engellemeliyiz. Isparta’da zamanında uçakla tonla para geldi. Bunun yanında SDÜ’de ortaya çıkan yolsuzlukta bahsi geçen 20 milyon TL’nin paralel yapıya aktarıldığı söyleniyor. Bunlar kayda giren şeyler. Ispartamızın bu ülkeye ait gücü kendine köle yapmak isteyen yapıya müsaade etmemesi gerekiyor. Bugüne kadar çıkardığı siyasetçisiyle gurur duyulan Isparta’nın paralel yapıyla mücadele etmemesi benim şu ana kadar söylediğim şeylerle birbirinin uyuşmaması anlamına gelir. Bizim ipimizin ayarını verenlere ders verip o ipi kesmemiz gerekiyor.

EN BÜYÜK TAVIR PARALELE KARŞI ALINMALI
Isparta’nın 2015 yılında alacağı en büyük tavır bu yapıya karşı olmalıdır. Çünkü bu örgütün bilindiği üzere Isparta’da ciddi yapılanması var. Çocuk katili binlerce şehidimizin sorumlusu apo bile teslim oldu ama o malum beyefendi kendi ülkesine gelip bu güzel ülkemize gelip teslim olmuyor! Önceki dönemde milletvekili iken Isparta’da yapılacak olan işlerde bizi nasıl engellediklerini biliyoruz. Bizim tüm gayretlerimizi boşa çıkarttılar. İsim vermek istemiyorum ama bunu yapan malum yapının elemanlarından Isparta’nın en üst mülki amiriydi. Bunların olduğu yerde özgür düşünmek mümkün değil.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum