Kurtuluş Projeden Geçiyor

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Tuncay Engin, Isparta ve bölgede bulunan işadamlarına seslenerek, “İstihdamı ve ekonomik gelişimi artırmak için proje getirin, istişare edelim” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2014 10:03
Kurtuluş Projeden Geçiyor

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Tuncay Engin, Isparta ve bölgesel kalkınma adına çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirtti.

Kurulduğu 2010 yılından itibaren başta şehrimiz olmak üzere Antalya ve Burdur’un kalkınmasında öncülük eden BAKA, yatırımcının ve mevcut yatırımcıların önünü açıyor. Birçok sektöre katkı sağlayan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, yerli ve yabancı yatırımcıları bölgemize çekmek için çaba sarf ediyor. BAKA’nın temel yapısı hakkında bilgiler veren Engin: “Amacımız, sürdürülebilir yerel kalkınmada öncü ve etkin, uluslararası tanınırlığa sahip bir Ajans olmaktır.

Isparta, Burdur ve Antalya’nın sürdürülebilir kalkınması için bütüncül bir yaklaşım ile yerel potansiyeli harekete geçirecek katılımcı araçlar geliştirmek ve uygulamaktır. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tüm etkinliklerinde aşağıdaki temel değerleri ve çalışma ilkelerini benimsemektedir: Katılımcılık, Yenilikçilik, Tarafsızlık, Şeffaflık, Güvenilirlik, Çözüm, Odaklılık” dedi.

Genel Sekreter Engin: “Bölgesel kalkınma için ekonomik ve sosyal çalışmalar, istihdam, ihracat yatırımlarını artırmak, iş gücü niteliğini geliştirmek, yerli ve yabancı yatırımcılara bölgemize yatırım yapmaları konusunda destek sağlamak, potansiyeli ortaya çıkarmak ve bilimsel olarak değerlerimizi sunmak için mücadele ediyoruz”

Isparta’nın kalkınmasında büyük rol oynayan BAKA, desteklerini aralıksız olarak sürdürüyor. Yatırımcılara ve işadamlarına seslenen Engin, hayata geçirilecek olan projeler sayesinde kent ekonomisinin de büyük katkı göreceğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum