Kurucu Başkan, Ramazan Çapan

Kurucu Başkan, Ramazan Çapan

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2018 10:33
Kurucu Başkan,   Ramazan Çapan

Isparta’da yeni kuruluna ve ilk kongresini geçtiğimiz hafta sonu yapan 15 Temmuz İmam Hatipler Derneği’nin kurucu Başkanı Ramazan Çapan oldu.

Isparta yeni bir derneğe daha kavuştu. Adını iki yıl önce yaşanan hain darbe girişiminin yapıldığı günden alan ‘15 Temmuz İmam Hatipler Derneği birinci Olağan Genel Kurul toplantısını geçtiğimiz hafta sonu Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda gerçekleştirdi. 

İLK KONGREYE YOĞUN KATILIM 

Saat 11.00’de başlayan kongreye; Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil, Mekke Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Ertuç ve çok sayıda davetli ile dernek üyesi katıldı. 

ÇAPAN; “YOLUMUZ AÇIK OLSUN” 

Saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başlayan kongrede ilk olarak divan teşekkül ettirildi. Ardından, kongrenin açılış konuşması Derneğin Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çapan tarafından yapıldı. Çapan konuşmasında; “15 Temmuz İmam Hatipliler Derneğimizin 1. Olağan Genel Kurulunu bugün itibariyle yapıyoruz. Çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayan Milletvekilimiz sayın Mehmet Uğur Gökgöz’e Yüksek Seçim Kurulundaki işlerinin yoğunluğundan bize katılamayan, ancak bizi arayarak iyi dilek ve temennilerde bulunan sayın Recep Özel Milletvekilimize, Ak Parti Merkez ilçe Başkanımız sayın Ömer Parlak’a, Vakıflarımız, Sendikalarımız ve il sivil toplum örgütlerimizin Başkanlarına tüm protokol ve İmam Hatip sevdalılarına yürekten sevgiler sunuyorum. Vatanımız ve milletimiz için hasenat ve salihat yolunda beraber çalışmayı Yüce Allah'tan niyaz ediyorum” dedi. 

GEÇİCİ BAŞKANDI, SEÇİLEREK 

ASALETEN BAŞKAN OLDU 

Kongrede daha sonra, seçimlere geçildi ve yapılan ilk seçimlerde derneğin kuruşundan bu yana görevini ‘Geçici Yönetim Kurulu’ olarak sürdüren yönetim kurulu üyeleri ve kongreye kadar yönetim kurulunun geçici Başkanı olan Ramazan Çapan, üyelerin tamamının oyunu alarak Asil Yönetim Kurulu ve Asil Başkan sıfatına kavuştu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.