Kuşçular Kahvesinde Tural'a Büyük İlgi

Kuşçular Kahvesinde Tural'a Büyük İlgi

Yayınlanma:
Kuşçular Kahvesinde Tural'a Büyük İlgi

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Kuşçular Kahvesini ziyaret ederek, güvercin tutkunları ile bir araya geldi. Güvercin mezadına katılan Tural, satın aldığı güvercini yaşı en küçük çocuğa armağan ederken, kuş meraklıları için yeni alanlar oluşturacaklarını söyledi. Tural, Filistin'in işgaline dikkat çekerek barış mesajı verip beyaz güvercin uçurdu.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Isparta'da kuş meraklılarının mekanı olan Kuşçular Kahvesini ziyaret etti. Başkan Adayı Tural'a kuş tutkunları yoğun ilgi gösterdi. Burada kahve sahibi Ömer Çivici tarafından başlatılan güvercin mezadına katılan Başkan Adayı Tural, satın aldığı güvercini, yaşı en küçük olan güvercin tutkunu çocuğa hediye etti.

kuscular-kahvesinde-turala-buyuk-ilgi.jpg

BU KÜLTÜRÜ YAŞATACAĞIZ

Isparta'da çok güzel bir kültürü yaşatmalarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkan Adayı Tural "Burada olmaktan mutluk duydum. Eğer 31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlarımızın desteğiyle belediye başkanı seçildiğimizde bu kültürün yaşaması yaşatılması için sizlere her türlü desteği vereceğime söz veriyorum.

Bu gençlere kuş sevgisini insan sevgisini aşılamaya devam etmeliyiz. Kuş tutkunluğu bir hastalıktır. Bunun tedavisi de yok iyi biliyorum. Sizlerin her zaman emrindeyim. Ökzübattı'da kuş yuvaları oluşturacağımız bir projemiz var. Burada sizler de gelin bizlere destek olun. Burayı halka açalım" dedi.

TURAL BARIŞ İÇİN GÜVERCİN UÇURDU

Başkan Adayı Tural daha sonra Filistin'in işgaline dikkat çekerek İsrail'i kınadı. "Dünya barış içinde yaşasın" dileğinde bulunarak alkışlar arsında beyaz güvercin uçurdu.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.