Kusura Bakmayın Dedi Ve Telefon Numarasını Paylaştı

Kusura Bakmayın Dedi Ve Telefon Numarasını Paylaştı

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2021 17:31
Kusura Bakmayın Dedi Ve Telefon Numarasını Paylaştı

Isparta Şoförler Odası Başkan Adayı Hasan Kınay, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, ulaşamadığı üyeler içinde özür mesajı yayınladı. Başkan Adayı Kınay; "Üyelerimizin telefonlarına, adreslerine ulaşamıyoruz. Kendilerine projelerimizi anlatamıyoruz ve ziyaret edemiyoruz. Ulaşamadığımız, görüşemediğimiz tüm üyelerimizden özür diliyorum. Kusura bakmayın" dedi. Kınay, telefon numarasını paylaştı. 0532 723 04 06

BAŞKAN ADAYI KINAY, ÇALIŞMALARINI GECE GÜNDÜZ SÜRDÜRÜYOR

Isparta Şoförler Odası Başkan Adayı Hasan Kınay, Isparta’yı karış karış gezmeye devam ediyor. Seçim gezilerini sürdüren Başkan adayı Hasan Kınay, adaylığının insan odaklı, güler yüzlü ve dinamik çalışma felsefesini benimseyerek, sistemli bir şekilde yola devam ettiklerini söyledi.

Ziyaretlerinde öncelikle bilgi alan başkan adayı Hasan Kınay, şoför arkadaşları ile bir araya geliyor. Gece gündüz demeden, ziyaretlerini sürdüren Kınay şoför arkadaşlarının sorunlarını dinliyor.

Isparta ' da şoför esnafının yaşadığı sorunları çözmek için Ocak ayında yapılacak Genel Kurulda Başkan adayı olacağını açıklayan Hasan KINAY, " Şoförler Odası en çok üyesi olan odalarımızdandır Odamıza üye olan meslek gruplarının sıkıntıları ortak olup çözüm üretmek kendi ellerimizdedir. Malumunuz üzere Şoförler Odası seçimleri yaklaşmaktadır. Bizde bu süreçte Odamızda bir değişimi gerçekleştirerek fark yaratma hedefimizi sizlerle paylaşmak için aday olduk. Süregelen hizmet anlayışını değiştirerek, temsil gücümüzü arttırarak, şoför esnafının yanında katılımcı, demokratik hizmet anlayışını yerleştirmek istiyoruz.

Şoför arkadaşlarımızın ve üyelerimizin hizmetkârı olarak onların mutluluğu için çalışıyoruz. Üyelerimizin derdiyle dertleniyoruz. Biz, bu adaylığımızda koltuk sevdası için değil hizmet etme ahlakı ile yürütüyoruz. Karşılıksız hizmet etmek için adayız. Dün olduğu gibi bugün ve yarında şoför arkadaşlarımızın hizmete devam edeceğiz” dedi.

Isparta da yıllardır çözüm bekleyen Isparta trafiğinin yollarının durumunu en iyi biz biliyor ve her gün şoför esnafı olarak büyük sıkıntıları bizler yaşıyoruz.

Hedefleriminiz arasında Esnafımızın en büyük ihtiyacı, odamıza ait hizmet noktasında bir lokanta bir akaryakıt istasyonunun bir otopark istasyonu kurulması olacaktır.

Bu konuda çalışma üreteceğimizi üyelerimize bildirmek isterim. Biz kısaca değişim, hizmet, temsil ile yola çıktık " dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum