Kutlu Doğum Haftası Dolayısıyla Mevlid-İ Şerif Okutuldu

Kutlu Doğum Haftası Dolayısıyla Mevlid-İ Şerif Okutuldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2015 14:53
Kutlu Doğum Haftası Dolayısıyla Mevlid-İ Şerif Okutuldu

Isparta Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla, Halıkent Camii’nde Mevlid-i Şerif okutuldu, ilahiler söylendi. Yatsı Namazına müteakiben okutulan Mevlid-i Şerif’e, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın şehir dışında olması dolayısıyla katılamazken, programa belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, MHP teşkilatı, MHP Milletvekili Adayları, MHP Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Halıkent Mahallesi’nde düzenlenen programın ardından vatandaşlara Isparta Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunulurken, seccade hediye edildi.



Diğer taraftan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında ise şunları kaydetti:
“Mukaddes kitabımız Kur'ân-ı Kerîm, yüce Allah tarafından insanlara merhamet ve kılavuz olmak için Peygamber Efendimiz aracılığıyla insanlığa indirilmiş ve tebliğ edilmiştir. Peygamberimiz Hazreti Muhammed (SAV) efendimiz, insanların en hayırlısı, hakikatin sadık emanetçisi, yaşantısı ile bütün insanlık için örnek olmuş Allah'ın elçisidir.

Peygamberimiz, hayatı boyunca rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kişiliğinde toplamış ve insanlara nakşetmiştir. Bu duygu ve düşünceler ışığında hemşehrilerimin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyor, bu çok özel günlerin insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.