Kuyumcudan Al Haberi! Altında Son Durum Ne?

Altında yaşanan son gelişmeleri uzun yıllardır kuyumcu esnafı olarak bulunan Ünallar Kuyumculuk İşletmecisi Yaşar Ünal açıkladı.

Yayınlanma:
Kuyumcudan Al Haberi! Altında Son Durum Ne?

Altın piyasası için herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirten Ünal şöyle konuştu: “Şu anda altın fiyatlarında bir yükseliş göremiyoruz. Gram altın 1.700 TL ile 1.710 TL arasında değişiyor. Ancak bu fiyatlar kimseyi aldatmasın. Bu fiyatların kalıcı olduğunu düşünüp yatırımına ona göre yön veren kaybeder. Şu anda gram altın çok ucuz. Bu seviyeden gram altın alıp orta ve uzun vadede yatırım yapabilirler. Bunu bir başka yatırım aracında elde etmeleri imkansız. Kıyıda köşede param var yatırım yapayım diyen kim varsa gözü kapalı gram altın alıp beklesin.”

‘’EYLÜL SONU 1800, SENE SONU 2000 OLABİLİR’’

Altın fiyatlarında ki durgunluk dünya piyasalarında ki olaylardan kaynaklandığı belirten kuyumcu Yaşar Ünal, “Altının durgunluğu dünya piyasasındaki olaylardan dolayı. Dünyadaki bazı insanlar altının çok daha değerleneceğini bilhassa Eylül ayı sonlarına doğru altında büyük bir yükseliş bekleniyor. Yani Eylül sonu, Ekim başı gibi 1800 Türk Lirasını sene sonu ise 2000 Türk Lirasını görebiliriz.

‘’ALTIN YATIRIMCISINI ÜZMEZ’’

Altının yatırımcısını üzmediğini kaydeden Yaşar Ünal “Altın yatırımcısını hiçbir zaman üzmemiştir. Yani altın uzun süreli bir yatırım aracıdır. Uzun süreli yatırımlarda altın her zaman kazandıracağı garantidir. Yatırımcılara altına yatırım yapmayı tavsiye ederim.’’

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.