KYK'lılar Bilgiç'le İftar Yaptı

KYK'lılar Bilgiç'le İftar Yaptı... Işıklarla 'Kandil' Mesajı Verdi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2018 14:27
KYK'lılar Bilgiç'le İftar Yaptı

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Süreyya Sadi Bilgiç, Mihri Hatun Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Kız Öğrenci Yurdu Öğrencileriyle iftar programında bir araya geldi.

Milletvekili Bilgiç, iftarı yemeğinin ardından sohbet ettiği öğrencilere ramazan ayının hayırlı olması temennisinde bulunarak, dönem sonu sınavlarında başarılar ve iyi tatiller diledi. Öğrenciler ise binanın ışıklarıyla "Kandil" yazdı.

Isparta’da üniversite öğrencileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Kandil Operasyonu’ açıklamalarının ardından ışıklarla ‘Kandil’ yazarak Mehmetçik’e destek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından terör yuvası Kandil’e operasyon başlatıldığı yönündeki açıklamaların ardından, Mehmetçik için ilk destek Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Isparta İl Müdürlüğü öğrencilerinden geldi.

KYK Isparta İl Müdürlüğüne bağlı Bediüzzaman Said-i Nursi Yurdu’nda kalan öğrenciler, yurt ışıklarıyla ‘Kandil’ yazarak, terör yuvalarını yok edecek olan Mehmetçik’e destek mesajı verdi. Öğrenciler, yaptıkları davranışı teröre gözdağı, kahraman Mehmetçik’e ise moral ve destek olarak niteledi.

TSK’nın daha önce Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda da yurt ışıklarıyla ilk kez KYK Isparta İl Müdürlüğü öğrencileri tarafından başlatılan ışıklı destek kampanyası ülke genelinde geniş yankı bulmuş ve tüm Türkiye’ye yayılmıştı.

KYK Isparta İl Müdürlüğü bünyesindeki öğrenciler, zulüm gören Müslüman Filistin halkına destek, ABD ve İsrail’i protesto etmek amacıyla daha önce ışıklarla ‘Kudüs’ mesajı da vermişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.