Lafı Hak Edene Söylemek Gerekiyor

Lafı Hak Edene Söylemek Gerekiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2015 11:59
Lafı Hak Edene Söylemek Gerekiyor

Herkese güler yüz iyilik ama lafı hak edene de söylemek gerekiyor diyen Milletvekili Özel, DSİ tarafından yapılan göletlerimiz anlatıyorum.

MHP İl Başkanı Yalçın, basın açıklamasında ise "30 Göletten bahsediyorlar.Nerede acaba, İsimlerini verirlerse özür dilerim" demiş.İstifa edip etmeyeceğini bilmiyorum ama şimdi ben bu göletlerin isimlerini tek tek söyleyeceğim.

Bitmiş olan projeleri açıklayan Milletvekili Özel, "Darıderesi Barajı, Şarkikaraağaç Çarıksaraylar Barajı, Şarkikaraağaç Köprü Köyü Barajı,Yalvaç Çetince Barajı, Körküler Barajı, Kozluçay Barajı, Eyüpler Göleti,Mısırlı Göleti bunlar bitti hizmeti girdi.

İnşaatı devam edenler; Isparta'nın 20 ayrı bölgesinde inşaat devam ediyor. Direkli Barajı, Aksu Terziler Barajı, Aksu Sofular Barajı,Eğirdir Akdoğan Göleti, Eğirdir Bademli Barajı, Eğirdir Sorkuncak Barajı,Eğirdir Yukarı Gökdere Barajı, Gönen Gölbaşı Barajı, Gönen Güneykent Barajı,Keçiborlu Kozluca Göleti, Sütçüler Ayvalınıpar Barajı, Sütçüler Çobanisa Barajı,Sütçüler Kesme Barajı, Yalvaç Çarıklar Barajı, Özbayat Barajı, Yalvaç Kırkbaş Barajı, Yalvaç Aşağıkaşıkara Barajı, Şarkikaraağaç Belceğiz Göleti,Yenişarbademli Şehit Gökhan Er Barajı şuan da Isparta'mıza yapmakta olduğumuz Darıderesi 2 göleti,
Bunun içerisinde ihalesi yapılacak olan projeler; Sav Barajı, Eğirdir Sarıidris Barajı, Eğirdir Yuvalı Göleti, Barla Akçapınar Barajı, Sütçüler Çandır Barajı, Yalvaç Yukarı kaşıkara Barajı, bunların ihalesi yapılacak.
Projesi devam edenler; Atabey Akçay Barajı, onun adını da "Süleyman Demirel Barajı" yapılacak.

Eğirdir Çay Köyü barajı, Gelendost Yeşilköy Göleti, Uluborlu Dereköy Göleti, 2003 yılından 2018 yılına kadar tamı tamına 38 Göleti Isparta'nın hizmetine sunulmuş olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum