Levent DOĞAN Ispartaspor İçin Yazdı..

Gazeteci Levent DOĞAN Ispartaspor İçin Yazdı..

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2011 10:30
Levent DOĞAN Ispartaspor İçin Yazdı..

Grubunda liderliğini sürdüren ve şampiyonluğun en iddialı takımlarından Afyonkarahisar’ın başarısının arkasında şehrin bütünleşmesi yatıyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta 23. hafta sonunda 51 puanla zirvede bulunan Afyonkarahisar tek yürek olarak şampiyonluğa koşuyor. Valisi’nden, Belediye Başkanı’na, Milletvekillerinden, Esnaf Odalarına, halkıyla ve basınıyla şampiyonluğa inanan komşu, 2. Lig hedefine ulaşmayı planlıyor.
VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI EL ELE

Daha önceki Valisi’nden destek alan Afyonkarahisar yeni Valisi İrfan Balkanoğlu’ndan da tam destek alıyor. Özellikle protokol desteğinin moral ve motivasyon bakımından son derece olduğunu vurgulayan Vali Balkanoğlu, “Onursal Başkan Salim Pancar’ın destekleri kulübümüz hızla toparlanmış. Kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonra bizim desteğimiz de sürecek” diyor.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise iç ve dış saha maçlarını kaçırmazken, “Yapılacak tesislere Süper Lig” yakışır diyor.

MİLLETVEKİLLERİ TAKIM İÇİN ÇIRPINIYOR

Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba ise kentte Türkiye’nin en iyi spor komplekslerinden birini kazandıracaklarını ifade ediyor.

İŞ BÜYÜKLERE DÜŞÜYOR

İşte Afyonkarahisar kenti başarıya böyle gidiyor. Ya Isparta herkes söz veriyor, icraat sıfır. Kalan maçlarında onur savaşı veren gençlere sahip çıkılması gerekiyor. Bu birlikteliğin sağlanması görevi de bu şehrin büyüklerine düşüyor. İlk adımı işadamları atarken Vali Memduh Oğuz’un attığı adıma da herkes destek vermelidir.

18-19 Mart’ta El Ele Derneği tarafından Ispartaspor yararına kermes düzenlenecek. Başkan Canan Aydın dernekten elde edilecek geliri futbolcularla dağıtacak.

El Ele Derneği Başkanı Canan Hanımefendi’ye ve tüm bayanlarımıza bu jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belki bu jestler birilerinin kanına dokunurda utanıp destek olurlar!... Bu sezon bu takıma sırt döndüğünüz, hala nasıl bu kadar rahat olunur merak ediyorum. İşte bu hale bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetiyle hareket ettiğimiz için geldik.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.