Levent Doğan TSYD Temsilciliğine Atandı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkez Yönetim Kurulu, Akdeniz Gazetesi Spor Müdürü Levent Doğan’ı Isparta Temsilciliği’ne atadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2012 11:39
Levent Doğan TSYD Temsilciliğine Atandı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkez Yönetim Kurulu, Akdeniz Gazetesi Spor Müdürü Levent Doğan’ı Isparta Temsilciliği’ne atadı. TSYD Genel Merkez Yönetim Kurulu, gerekli resmi yazışmaların ardından görevine başlayan Doğan, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin faaliyetlerini ilimizde yapacak.

Bu arada TSYD (Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği) Genel Başkanı Naci Arkan ve yönetimi çeşitli illerde de görev değişikliğine gitti.
Isparta spor basının etkili ismi Doğan’ın göreve getirilmesi spor camiasını da sevince boğdu.

Isparta sporunun kalkınması ve spor basının sorunları çözümü konusunda elinden gelen gayreti göstereceğini söyleyen Doğan, TSYD Genel Merkez Yönetimi’ne teşekkür etti. Doğan, “TSYD’nin saygın ve onurlu kişiliğine uygun biçimde görev yapacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum