Levent’ten Emeklilere Müjde

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi’ni ziyaret eden Demokrat Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, göreve gelmesi halinde 65 yaş üzeri emeklilere halk otobüsünden ücretsiz olarak yararlanma imkanı sağlayacakları sözünü verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mart 2014 14:52
Levent’ten Emeklilere Müjde

Seçime sayılı günler kala ziyaretlerini hızlandıran ve şehri adım adım gezen Demokrat Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, ekibiyle birlikte Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi’ni ziyaret etti. Emeklilerin sorunlarını dinleyen Levent, göreve gelmesi halinde, yerel yönetime emeklilerin hayatını kolaylaştırma adına hangi görev düşüyorsa fazlasıyla yerine getirme sözü verdi. Levent, Emekliler Derneği ile de sürekli iletişim halinde olacaklarını bildirdi.

EMEKLİLİĞİN TADINI DP’Lİ BAŞKANLA ÇIKARTACAKLAR
Şehir merkezinde 9 bin emekli bulunduğunu ifade eden DP Adayı Levent, emeklileri dikkate almayan bir yerel yönetimin olamayacağına dikkat çekti. Bu yüzden göreve gelmeleri halinde emeklilerin hayatını kolaylaştırıcı bir takım düzenlemeler yapacaklarını ifade eden Levent, önceliği de birçok ilde bulunana 65 yaş üzeri emeklilerin halk otobüsünden ücretsiz yararlanma uygulamasına vereceklerini açıkladı.

Levent, “Yerel yönetim olarak halk otobüsü indirimi başta olmak üzere birçok müjdeyi göreve gelmemiz halinde emeklilerimize vereceğiz. Onlar bu ülkeye hizmet etmiş kişiler. Görevlerini fazlasıyla yerine getirdiler ve şimdi emekliliğin tadını çıkarmak istiyorlar. Biz yerel yönetimler olarak neden onlara emekliliğin tadını yaşatmayalım? Genç bir aday olarak emeklilerin sorunlarını yakından takip ediyorum. İnşallah dernek ile birlikte sorunları çözeceğiz” dedi.

BİZİ UNUTAN BAŞKAN İSTEMİYORUZ
Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Abdülkadir Ersal ise, Ömer Levent’te seçim yarışında başarılar dileyerek, “Biz seçimden sonra derneğimizi dikkate almayan ve uğramayan başkan istemiyoruz. Önemli sorunlarımız var. Yerel yöneticilerden sorunlarımızın çözümünde destek bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum