Leyla İle Mecnun Ben de Özledim'de

Gezi direnişine destek veren ve TRT’nin reytingleri gerekçe gösterilerek yayından kaldırdığı Leyla ile Mecnun dizisinin yapımcısı ve senaristi yeni bir dizi için Star TV ile anlaştı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2013 16:27
Leyla İle Mecnun Ben de Özledim'de

TRT'nin reytingleri gerekçe göstererek yayından kaldırdığı fenomen dizi ‘Leyla ile Mecnun’un çekirdek ekibi Star TV'de yeni bir projeyle ekranlara geliyor. Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu, Onur Ünlü liderliğindeki ekibin Star TV için ‘Ben de Özledim’ isimli bir dizi çekeceklerini ve yeni dizinin ekim ayında yayına gireceğini yazdı.

Eyüboğlu yazısında şu ifadelere yer verdi: "Star TV yöneticilerinden aldığım bilgiye göre “Leyla ile Mecnun” ekibinden başka kimse dahil edilmeyecek, yeni dizinin kadın oyuncuları da yeni isimler olacak. Adı şimdilik “Ben de Özledim” olarak planlanan ve ana teması bana “İşler Güçler”i hatırlatan dizi, ekim ortası gibi Star TV ekranında olacak."

“‘REYTİNG BAHANE”
Gezi direnişine destek verdiği için yayından kaldırıldığı iddia edilen ancak TRT'nin 'reytingler düşük' diyerek yayından kaldırdığını dizinin oyuncularından Ahmet Mümtaz Taylan kanalın diziyi reytinglerini gerekçe göstererek yayından kaldırmasını "bahane" olarak değerlendirmişti. Taylan, “Dizinin reytingleri kurumun kendi beklentisine uymamış olabilir ama TRT'nin ‘Leyla ile Mecnun'dan daha yüksek reytingli bir işi yok. Bizimkisi, TRT'nin en yüksek reytingi olan işlerinden biriydi” demişti.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.