LGS Şampiyonu İle Recep Özel Bir Arada!

LGS Şampiyonu İle Recep Özel Bir Arada!

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2018 18:27
LGS Şampiyonu İle Recep Özel Bir Arada!

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ve  LGS Şampiyonu , İmam Hatip Liseli Ahmet Said Gürdal , doğum gününde buluştular .

Isparta Şehit Erkan Pala İmam Hatip Ortaokulu mezunu Ahmet Said Gürdal , 2018 LGS sınavında 0,29 luk derecesiyle önemli bir başarıya imza atmıştı. Bu başarı sonrasında Isparta Milletvekili Recep Özel kendisini telefonla görüntülü olarak aramış ve özel olarak tebrik etmişti.O görüşmede , Ankara’daki işlerini tamamlayıp Isparta’ya döndüğünde,  bir araya gelmek için sözleşen Özel ve Gürdal , Ahmet Said Gürdal’ın doğum gününde bir araya geldiler.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti , ezgi ve marşların okunup birlikte söylendiği buluşmada , Gürdal’ı ailesinin yanı sıra İmam Hatip Liseli ağabeyleri ile okul Müdürü İdris Sezgin de  yalnız bırakmadılar. Özellikle ‘’ Gez oğlum , vatanına göz dikeni ez oğlum … ‘’ parçası söylenirken oluşan coşku görülmeye değerdi.

Bundan sonraki Eğitim Hayatını, Türkiye’nin en başarılı okulları arasında gösterilen  İstanbul Kartal İmam Hatip Lisesinde sürdürecek olan Gürdal’ , Recep özel tarafından ayrıca özel olarak da ödüllendirildi. İleride Tıp okumayı ve beyin cerrahı olmak istediğini belirten LGS şampiyonu , kendisine gösterilen ilgiden son derece memnundu.

Marifet iltifata tabidir , düsturundan hareketle başarılı öğrencilerin her zaman yanında olacaklarını belirten AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel , gençlerle tek tek ilgilendi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

ozel1.20180807182658.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.