Lider Emrespor Derbiyi Kazandı

Lider Emrespor Derbiyi Kazandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Aralık 2019 12:41
Lider Emrespor Derbiyi Kazandı

Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde 9. Hafta karşılaşmasında lider Emrespor, Gelendostspor’u 2-0 mağlup etti. Milli Egemenlik Sahası’nda oynanan maçı Tunç Özdemir, Emin Barlas ve Musa Yılmaz isimli hakemler yönetti.

Karşılaşmayı Isparta AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, her iki kulübün başkanları, yöneticileri ve 2 bin dolayında taraftar izledi. Maça iyi başlayan Emrespor, 15. dakikada Mustafa Dilek ve 38. Dakikada Ömer Altınay’ın golüyle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.
2.yarıda her iki takımın karşılıklı atakları vardı. Ancak karşılaşmanın son dakikalarında Gelendostspor Teknik Direktörü Fatih Bozbaş itirazlarından dolayı tribüne gönderildi. Ayrıca Gelendostlu futbolcular Ramazan Arabacı, Ali Kılınç ve Emrespor’dan Çetin Özcan kırmızı kart görerek takımlarını eksik bıraktılar.

Emrespor aldığı bu galibiyetle puanını 27’ye çıkardı ve namağlup yoluna devam ederken Gelendostspor’da ilk yenilgisini aldı ve 24 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.