Lideri Devirdik

Lideri Devirdik

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2015 12:57
Lideri Devirdik

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, kendi saha ve seyircisi önünde İzmir temsilcisi BAL Spor ChokOliva karşılaştı. 6 Mart Kapalı Spor Salonu'nda saat 14.00'de başlayan karşılaşmayı Isparta'nın aslanları 3-1 kazandı.

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü emin adımlarla şampiyonluğa gidiyor. Kendi saha ve seyircisi önünde İzmir temsilcisi BAL Spor ChokOliva ağırlayan Isparta'nın aslanları, güzel oyun ve Ispartalı taraftarların desteğiyle 3-1'lik galibiyet aldı. İlk seti 21 - 25'lik skorla kaybeden Isparta Sportif ikincisi seti 25-18, üçüncü seti 25 – 21 ve dördüncü seti 25-21 kazandı.

Ligde bu zamana kadar oynadığı maçlarda evinde hiç kaybetmeyen Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, lig lideri BAL Spor ChokOliva’yı da devirerek gücünü bir kez daha gösterdi.

Maçtan sonra konuşan Antrenör Timur Kapsal, “Bugün evimizde aldığımız bu skordan sonra ligde üçüncü sıraya yerleşerek yüzde 80 finale kaldık” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.