Liderlerini Unutmadılar

BBP’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 4. yıldönümünde partililer liderlerini unutmadı.

Yayınlanma:
Liderlerini Unutmadılar

BBP İl Başkanlığı tarafından, dün Mimar Sinan Camii’nde Yazıcıoğlu anısına Mevlid-i Şerif okutuldu. Mevlid-i Şerif'in ardından Mimar Sinan Cami bahçesinde şehitlerin anısına helva dağıtıldı. Mevlid'e, partiler ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra halktan yoğun katılım oldu.

Mevlide katılanlara teşekkür eden Büyük Birlik Partisi Isparta İl Başkanı Yusuf Atasagun, "25 Mart 2009 yılında geçirdiği şaibeli kazada hayatını kaybeden büyük dava adamı Muhsin Yazıcıoğlu ile yol arkadaşları Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, İsmail Güneş ve Kaya İstektepe'ye Allah'tan rahmet diliyorum. Bu olayı aydınlatıncaya kadar mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

Büyük Birlik Partisi Isparta İl Başkanı Yusuf Atasagun, liderleri merhum Yazıcıoğlu'nun 4.ölüm yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında ise şu görüşlere yer verdi;

“Muhterem başkanım, seni unutmadık ve seni hiçbir zaman unutmayacağız. Sen Sivas Şarkışla’da okurken milli duygularınla, cesaretinle, inanç ve mücadele azminle bu milletin gençlerine örnek olmaya başladın. Ankara’ya gelip Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yaptın. Geliştirdiğin slogan ve projeler senin ihlasın ve samimiyetinle makes buldu. En önemlisi davamız ‘ilahi kelimetullah için Nizamı Alem’ demenizdi.
Bu vatanın gençlerinin birliğini, dirliğini savunurken hiçbir şeyden kaçmadınız. 12 Eylül’de yurdu terk etmeyerek, yurt içinde kalarak dava arkadaşlarınla en mükemmel dayanışmayı sergiledin. Mamak’ta her türlü işkencelere sabrettin, şükrettin; devletine küsmedin. İman gücünle “Allah’ım kahrında hoş, sabrın da hoş” dedin.

Bize sabretmeyi öğrettin. Allah’tan dileğim bu milletin gençlerine senin ki gibi bir Allah inancı ve peygamber sevgisi, senin ki gibi bir mücadele azmi vermesini niyaz ederim. Yetiştirdiğin Alperenlerin, partililerin senin ideal ve ülkülerini yaşatacaklardır. Yine Allah lütfederse ‘Hilali, gülü ve üç tuğu’ şehit kanlarıyla sulanmış ve vatan olmuş burçlarda dalgalandıracaktır.

Arzuladığın Adriyatik’ten Çin Seddi’ne Türk – İslam medeniyetini kuracaklar. Selçuklu’dan Osmanlı’ya Allah’ın ismini 1100 yıldır yüceltecek ve emperyaliste boyun eğmeyecektir. Hani sen diyordun ya; ‘Ya milletimle birlikte olacağım. Ya da milletimle birlikte var olmayacağım. Milletimizin adamı olacağım, başkalarının adamı olmayacağım”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.