Liderliği Kimseye Kaptırmıyor

Isparta 1’nci Amatör Liginde 11’nci haftanın maçları geçtiğimiz gün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2013 23:59
Liderliği Kimseye Kaptırmıyor

Ligde namağlup şekilde yollarına devam eden Ispartaspor ve Uluborlu Belediyespor bu hafta da oynadıkları karşılaşmalardan galip ayrıldılar.

Koltuğu koruyorlar
Liderlik koltuğunu kimseye kaptırmayan Ispartaspor Keçiborlu Belediyespor’u 2-0 yendi. Ligde namağlup şekilde yoluna devam eden Ispartaspor liderliği kimseye kaptırmıyor. Keçiborlu Belediyespor ise aldığı mağlubiyetle ligde aynı yerinde kaldı.

Gol yağmuruna tuttular
Liderin en yakın takipçisi olan Uluborlu Belediyespor Bağıllıspor’u adeta gol yağmuruna tuttu. Sahadan 9-1 galip ayrılan Uluborlu Belediyespor Ispartaspor ile birlikte namağlupluk unvanını korumayı başardı. Ligin son sırasında bulunan Bağıllıspor ise galibiyet yüzü göremedi.

1 puana razı oldular
Ligde üçüncü sırada yer alan Çünürspor haftasonu Gülcüspor ile karşılaştı. 2-2 biten maçta her iki takımda 1 puana razı oldu. Çünürspor liderlik yarışından kopmamakta kararlı. Gülcüspor ise aldığı 1 puanla 5’nci sıradaki yerini korudu.

Merkez Gençlik 3 puanı hanesine yazdırdı
Ligde dördüncü sırada yer alan Merkez Gençlikspor Senir Belediyespor 2-1 mağlup etti. Merkez Gençlikspor elde ettiği galibiyetle Çünürspor’la puanını eşitledi. Senir Belediyespor ise 8 puanda kaldı.

Sav 4 golle geçti
Savspor haftasonu oynadığı Küçük Hacılarspor maçından 4-0 galip ayrıldı. Savspor elde ettiği galibiyetle puanını 12’ye yükseltti. Küçük Hacılarspor ise 13 puanda kaldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum