Ligde Kalmak İçin Ter Dökecekler

Ligde Kalmak İçin Ter Dökecekler

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2015 23:59
Ligde Kalmak İçin Ter Dökecekler

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta İdmanyurduspor (DSİ Spor), ligdeki 25. maçında Denizli temsilcisi Sarayköyspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. 5 Nisan pazar günü Sarayköy Sahası’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

Ligdeki son deplasman maçına çıkacak olan pembe-yeşilliler, çok kritik bir durumda bulunuyor. 19 puanla 12. sırada bulunan Isparta İdmanyurduspor, bu maçı kazanarak son haftaya moralli girmek istiyor.

Zira temsilcimiz, ligin son haftasında lider Bodrumspor’u evinde ağırlayacak. Temsilcimizle aynı puana sahip olan Yeşilovaspor ise bu hafta Muratpaşa Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Muratpaşa Belediyespor, ligin son haftasında iç sahada Sarayköyspor’u ağırlayacak.

Isparta İdmanyurduspor’un gözü Yeşilovaspor’un maçlarında olacak.
Ateş hattında bulunan pembe-yeşilliler, küme düşme korkusuyla karşı karşıya kalırken, son ana kadar mücadele edileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum