Lise Öğrencisi İntihar Etmek İstedi

Isparta Meryem Albayrak Anadolu Ticaret Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi E. E. (1996) doğumlu YGS’den yeterli düzeyde puan alamadığı için doktorun tedavi için verdiği ilacı intihar etmek için kullandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2014 19:40
Lise Öğrencisi İntihar Etmek İstedi

Son sınıf öğrencisi E. E. YGS’ye hazırlanıyordu. Halasının evinde ikamet eden E. E. YGS’den iyi bir başarı gösteremeyince bunu dert edinerek psikolojik bunalıma girdi.

Doktor’a giderek ilaç kullanmaya başladı. Bu ilaçların kullanırken fayda göremeyen E.E. bunun üzerine 2. Basamak LYS sınavlarınada hazırlanamayan E.E. iyice bunalıma girdi ve bu gece aynı ilaçlardan fazla dozajda alarak intihara teşebbüs etti. Akabinde fenalaştığını fark eden halası ambulans ile hastaneye götürdü.

Arkasından Mektup Bıraktı
İntihar öncesi sevdikleri ve ailesi ile helalleşerek bir veda mektubu bıraktı. Kendi el yazılı mektubunda ise ‘’kimsenin intihara sebep olmadığını ve başarısızlığı sindiremediğini’’ beyan etti.
Hayati tehlikesi bulunmayan E. E. Daha sonra tedavi için Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne sevk edildi.

ses32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum