Lise Öğrencisini Zorla Kaçırdılar

Burdur'a bağlı Bucak ilçesi Boğaz köyünde elleri, ayakları bağlanıp ağzı bantlanarak kaçırılan lise öğrencisi K.Ş (18), İl Jandarma Komutanlığı'nın gerçekleştirdiği operasyonla bulunarak ailesine teslim edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Temmuz 2014 13:53
Lise Öğrencisini Zorla Kaçırdılar

Bucak'ın Boğaz köyünde evlerinin yakınında bulunan çeşmede lise öğrencisi K.Ş, tecavüz suçundan sabıkası bulunan A.S. ile M.Ç. ve S.S. tarafından elleri, ayakları ve ağzı bağlanarak kaçırıldı.

Genç kızdan haber alamayan ailesi, İlçe Jandarma Komutanlığı'na haber verdi. Genç kızın kurtarılması için Boğazköy, Karaot ile Günalan köyleri arasındaki dağlık bölgede, iz takip köpekleri, İlçe Jandarma Asayiş Timleri, AFAD ekipleri arama yaptı. Arama çalışmasına Isparta Orman Bölge Müdürlüğü'nden gönderilen helikopter de katıldı.

İl Jandarma Komutanlığı, tecrübeli personelden oluşturulan Özel Araştırma ekibi ile genç kızı kaçıran A.S.'nin tecavüz suçundan sabıkasının bulunduğunu, genel güvenliği kasten tehlikeye sokma suçundan ise arandığını tespit etti. Yapılan çalışma sonucu sabıkalı A.S.'nin dağlık bölgede saklandığını belirleyen jandarma ekipleri, A.S.'nin cinsel istismar amaçlı lise öğrencisi K.Ş.'yi yakınlardaki dağlık bölgelerde saklayabilme ihtimali üzerine, Boğazköy başta olmak üzere tüm çevrede bulunan bağ evleri, mağara ve sığınaklara operasyon düzenledi.

Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, kaçırılan genç kızın Antalya'ya bağlı Korkuteli ilçesi Kızılcadağ köyü Çığlık mevkisinde saklandığı tespit edildi. Çığlık mevkisindeki bir bağ evine baskın yapan jandarma ekipleri sabıkalı A.S.'yi yakaladı. Lise öğrencisi K.Ş.'yi bulan jandarma ekipleri, ailesine teslim etti.

Operasyonda yakalanan A.S., yardım eden kardeşi S.S. ve konut dokunulmazlığı ihlali suçundan aranan M.Ç. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Burdur E Tipi Cezaevi'ne gönderildi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ