Liseli Kavgasında 2 Öğrenci Bıçaklandı

Motosikletle lise öğrencilerine çarparak geçen 2 kişi, kız arkadaşlarıyla evine giden 17 yaşındaki E.Ç.’ye saldırdı. Bacağından bıçaklanan E.Ç. ağır yaralanırken, olayı ayırmak için geldiğini iddia eden Y.A. isimli çocuğun da kendi arkadaşları tarafından

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2011 12:04
Liseli Kavgasında 2 Öğrenci Bıçaklandı

İskender Mahallesi 2012 sokaktan kız arkadaşlarıyla birlikte gitmekte olan 17 yaşındaki E.Ç., yanlarından motosikletle geçerken çarpan Hüseyin A. (19) ve iki arkadaşının saldırısına uğradı. E.Ç. saldıran şüphelilerin, yanlışlıkla sonradan yanına gelen 17 yaşındaki Y.A.’yı da bıçakladıkları öne sürüldü.

Edinilen bilgilere göre, dün saat 15.45 sıralarında meydana gelen olayda kız arkadaşları ile okuldan eve gitmekte olan E.Ç., 2011 sokak üzerinden motosikletle seyir halinde olan Hüseyin A. ile kimliği tespit edilemeyen ve firar ettiği belirtilen arkadaşının çarptığı öğdenildi.

Çarpmadan sonra aralarında birbirlerine omuz attığı iddia edilen E.Ç. ve iki şüphelinin tartışmaya başladığı aktarıldı.

Tartışma sonrasında bıçaklar konuşurken, 17 yaşındaki E.Ç., 2 kişi tarafından bacağından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Daha sonra Hüseyin A. ve kimliği tespit edilemeyen arkadaşının kavga ettiği bilgisini alan Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Y.A. da olay yerine gelir – gelmez bacağından bıçaklandı.

Kendi arkadaşları tarafından yanlışlıkla bıçaklandığını iddia eden Y.A., arkadaşlarının kavga ettiğini görünce evinden dışarı çıkarak, kavgayı ayırmaya çalıştığını ve o sırada bıçak darbesi aldığını ileri sürdü.

Olay yerine gönderilen 112 ambulansı yaralı E.Ç.’yi Isparta Devlet Hastanesi’ne sevk ederken, yanlışlıkla bıçak darbesi aldığını iddia eden Y.A. da Gülkent Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayın şüphelilerinden 19 yaşındaki Hüseyin A. olay yerinden hemen ileride Asayiş ekipleri tarafından yakalanırken, olaya karışan ve ismi belirtilmeyen diğer şüphelinin de firar ettiği bildirildi.

Bu arada, E.Ç.’ye çarpan motosikletin de Gülistan Polis Merkezi idaresinden çalıntı olarak arandığı aktarılırken, bıçaklama olayının şüphelisi Hüseyin A.’nın da Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü’nce ‘Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma’ suçundan arandığı ortaya çıktı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. E.Ç. ve Y.A.’nın tedavisi devam ediyor.

Feti KILIÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum