Liseli Nilüfer Toprağa Verildi

Liseli Nilüfer Toprağa Verildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mayıs 2017 16:02
Liseli Nilüfer Toprağa Verildi

Bursa’da liseli arkadaşının sınıfta tabancayla başından vurduğu 16 yaşındaki Nilüfer Acar bugün memleketi Isparta’nın Yakaören köyünde toprağa verildi.

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesindeki Hürriyet Anadolu Lisesinin 10'uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Hasan C. tarafından dün sınıfta tabancayla başından vurularak öldürülen Nilüfer Acar bugün memleketi Isparta’da toprağa verildi.

BABASI VE AMCALARI GÖZYAŞI DÖKTÜ

Bursa’da babaannesinin yanında yaşayan Nilüfer Acar’ın cenazesi 5 Mayıs akşamı memleketi Isparta’ya getirildi. Yakaören köyünde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Nilüfer Acar’ın cansız bedeni Yakaören mezarlığında toprağa verildi. Yakaören merkez camiindeki cenaze namazına talihsiz kızın babası Onur ile amcaları Selim, Timur ve Selçuk Acar’da katıldılar. Baba Onur’un ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

ANNEYE ACI HABER HASTANE ÖNÜNDE VERİLDİ

Olay günü Ukrayna’da bulunan anne Tatyana Acar ise bu sabah uçakla Antalya’ya geldi. Antalya’dan karayolu ile Isparta’ya getirilen anne Tatyana Acar’a acı haber Isparta Şehir Hastanesinin önünde verildi. Fenalaşan anneye ilk müdahale hastanede yapıldı. Sakinleştirici vurulan anne daha sonra Yakaören’deki eve geldi. Ancak durumu kötü olduğu için evden çıkarılmadı.

Nilüfer Acar’ın cenazesi Yakaören Köy Mezarlığında toprağaverildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.