Liseliler Karakolluk Oldu

Ticaret Meslek Lisesi’nin 2-0 kazandığı yarı final maçında EML’li futbolcular, maçın hakemi Kadir Çoban’a hakaret ve üzerine yürüme girişimi sonrasında karakolluk oldular.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2014 22:10
Liseliler Karakolluk Oldu

Liselerarası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği’nde gerilimli maçlar tavan yapmaya devam ediyor. Milli Egemenlik Sahası’nda dün Ticaret Meslek Lisesi ile Isparta EML arasında oynanan maçta arbede yaşandı.

Karşılaşmayı Kadir Çoban, Hasan Hüseyin Danışman ve Burak Büyükçakacı isimli hakemler yönetti. Mutlu’nun her 2 yarıda attığı gollerle 2-0 kazanan Ticaret Meslek Liseliler finale yükseldi.

4 FUTBOLCU KARAKOLLUK OLDULAR
Ancak EML’li futbolcular ise hakem kararlarını yanlış bulduklarını ileri sürerek karakolluk oldular. EML’de Muhammed Deniz ve Muhammed Furkan Arık çift sarıdan atılarak takımlarını 9 kişi bıraktılar. Bu kartların ardından ortam gerildi. Bir ikili mücadele sonrasında kararı beğenmeyen Ahmet Demiralay, maçın hakemi Kadir Çoban’ın üzerine yürüyerek itmeye çalıştı.

Hakem Çoban’da oyuncunun üzerine doğru yürüyünce arbede yaşandı. Olaylar büyümeden emniyet güçleri ve görevliler tarafından önlendi. Hakeme saldırı girişiminde bulunan ve hakaret eden Ahmet Demiralay, Nesim Demir, Durmuş Akyol ve Murat Kunçbilek’de oyundan ihraç edildi. Hakem bu 4 futbolcudan şikayetçi oldu. 4 oyuncunun karakolda ifadesi alındı.

Hakemler ise tribünlerden gelen kötü tezahürata tepkiler. Okul idaresinin önünde öğrenciler küfürlü tezahürat yapması İl Hakem Kurulu yöneticilerini de çileden çıkarttı.

Bu arada EML’nin Beden Eğitimi Öğretmeni Öncel Bilik ise daha önceki bir karşılaşmada bir hakem tarafından dışarı gönderildiğini belirterek, “Hakkımda rapor tutulmamış. Hiç anlam veremediğim şekilde tribüne gönderildim. Madem atıldım, raporu niye tutulmuyor? Çünkü yazacak bir şeyi yok. Ceza almayayım diye bugün takımın başında çıkmadım. Bu olaylar oldu. Herkes görevini iyi yapmalı” diye tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.