Liselilerden Erdoğan'a Bağış

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına Ziraat Bankası'na açılan bağış hesabına Isparta'dan ilk lise öğrencileri bağış yatırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Temmuz 2014 14:21
Liselilerden Erdoğan'a Bağış

Isparta’da lise öğrencisi bir grup genç Ziraat Bankası şubesine giderek kendi aralarında topladıkları paraları Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarına destek amacıyla kampanya bağış hesabına yatırdı.



Gençler adına banka çıkışı kısa bir açıklama yapan Osman Kılınç “Henüz lise çağında olmamıza rağmen ülkemize yapılan hizmetlerin farkındayız. Sn.Başbakanımızın tüm küresel güçlere ve ülke içindeki gereksiz muhalif söylemlere karşı nasıl mücadele ettiğini görüyoruz. Yapılan yatırımların saymakla bitmeyeceği ülkemizde en basitinden bizi direkt ilgilendiren her okula akıllı tahta ve her öğrenciye tablet bilgisayar projesi bile Başbakanımıza destek olmamıza yeter sebeptir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum