Liste Değil Dedikodu!

Bilgi Kirliliğine Alet Olmayacağız... Çünkü Biz Haberciyiz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2015 21:33
Liste Değil Dedikodu!

AJANS32'DEN ZORUNLU AÇIKLAMA

Beklenen gün geldi çattı. Bugün 7 Nisan. Siyasi Partiler milletvekili aday adayları arasından tercihlerini yaparak YSK'ya teslim edecekler. Listeler saat 17:00'de YSK'ya teslim edilmiş olacak.

Sabah saatlerinden bu yana gerek sosyal medyada, gerekse çeşitli medya platformlarında ilginç ilginç listeler yayınlanıyor. Öyle ki; bazı haber portalları aynı siyasi parti ile ilgili iki hatta üç liste birden yayınlıyor.

Haber merkezimize ise saatlerdir okuyucularımız listelerle ilgili sorular yöneltiyor. Öncelikle gerek telefonla, gerek elektronik posta yoluyla, gerekse haber yorumlarında 'Size güveniyoruz. Neden hala listeleri yayınlamadınız?' sorusunu yönelten okuyucularımıza güvenlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

İşte sorunun cevabı da o güvende gizli.

Ajans32 çeşitli dedikodularla okuyucusunu yanıltmaz. Bizde siyasi partilerle ilgili üç beş liste yayınlayabilirdik. Anadolu'da sık kullanılan bir laf vardır; "Atmanın sağlığa zararı yok" nitekim o listelerden birisi mutlaka gerçek olacak.

Ama, biz haberciyiz! Elbette Anakara kulislerinden bize de bilgiler geliyor, bizim de analizlerimiz, yorumlarımız ve tahminlerimiz var. Ama raiting uğruna siz değerli okuyucularımıza yanlış bilgi aktarmayı etik bulmuyoruz.

Gözünüz kulağınız her zamanki gibi AJANS32'de olsun...

Listeler netleştiği anda; sizlere aktaracağız. Tavsiyemiz ise; SAÇMA SAPAN LİSTELERE İTİBAR ETMEYİN!'

Siz okuyucularımızın da takdir ettiği gibi; AJANS32 YAZARSA DOĞRUDUR....

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum