Lösemili Çocuklar Bağış Bekliyor

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Isparta Temsilcisi Çetin Demircan, binlerce çocuğun hayatını kurtarabilmek için Kurban Bayramı'nda hayırseverlerin bağışlarını beklediklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2011 09:49
Lösemili Çocuklar Bağış Bekliyor

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Isparta Temsilcisi Çetin Demircan, yaptığı açıklamada, her yıl ülke genelinde binlerce çocuğun lösemi ve kansere yakalandığını, bu hastalığın sadece çocukları değil, yetişkinleri de tehdit ettiğini söyledi. Hastalığın güçlü bütçeleri bile silip süpürdüğünü, asgari ücretle geçinen aileleri ise tamamen bitirdiğini kaydeden Demircan, LÖSEV'e yapılan yardımlarla bu ailelerin ayakta durabildiğini söyledi.

LÖSEV'in hastane, kemoterapi, kolej eğitimi, her ay maddi yardım, gıda, giysi, ilaç, kömür gibi yardımlarda bulunduğunu anlatan Demircan, bu yardımların hayırsever ve duyarlı insanların bağışlarıyla karşılandığını belirtti. Vakfın hayırsever insanların desteğine her zaman ihtiyaç duyduğunu dile getiren Demircan, "Kurban Bayramı için yapacağınız bağışlarda LÖSEV'i unutmayın. Binlerce çocuğumuzun hayatını kurtarabilmek için bağışlarınızı bekliyoruz" dedi.

Yapılan bağışların ülke genelinde eşit bir şekilde dağıtıldığını söyleyen Demircan, Isparta'da vakfa kayıtlı 26 lösemili çocuk bulunduğunu kaydetti.

Demircan, bütün bankaların Türkiye'nin her yerindeki tüm şubelerinden

"Bağış ekranları" aracılığıyla herhangi bir masraf ödemeden "LÖSEV-0660"a bağış yapılabileceğini bildirdi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.