LÖSEV Yararına Kermes Düzenlediler

LÖSEV Yararına Kermes Düzenlediler

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2019 09:24
LÖSEV Yararına Kermes Düzenlediler

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası sebebiyle, Zübeyde Hanım İlkokulu 3-A sınıfı anlamlı bir etkinliğe imza attı. Sınıf öğretmeni Emel Kapusuz önderliğinde önce ürün kermesi, ardından da gıda kermesi düzenlendi. Kermesin geliri ise LÖSEV’e bağışlanacak.

2 – 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası sebebiyle Zübeyde Hanım İlkokulunda anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Çocuklarda Lösemi konusunda farkındalık yaratmak, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu geliştirmek ve sosyal sorumluluk bilinci oluşturmak için sınıf öğretmeni Emel Kapusuz ve okul müdürü Ramazan Aşkın, okulda önce ürün kermesi, ardından da gıda kermesi düzenledi.

Sınıf Öğretmeni Emel Kapusuz, “Lösemili Çocuklar Haftası sebebiyle iki ayaklı bir etkinlik düzenledik. Önce öğrenci velilerimizin el emeklerinden oluşan bir ürün kermesi düzenledik. Ardından da yine velilerimizin emekleriyle oluşan gıda kermesi düzenledik. Öncelikle okul müdürümüz Ramazan Aşkın beye, öğrenci velilerimize ve çocuklarımıza gösterdikleri ilgi sebebiyle sonsuz teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir katılım sağlandı. Çocuklarımızda en ufak bir bilinç oluşturabildiysek, ne mutlu bize. Buradan elde edeceğimiz geliri de LÖSEV’e bağışlayarak, öğrencilerimizin kardeşlerine küçükte olsa bir katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

Okul Müdürü Ramazan Aşkın da açıklamasında “Sınıf Öğretmenimiz Emel Hanım’a bu girişiminden dolayı teşekkür ediyorum. Toplumsal dayanışma, paylaşma, yardımlaşma duygularının gelişmesi son derece önemli. Öğrencilerimizin bu tür konularda bir duyarlılık göstermesi de bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Emeği geçen öğrenci velilerimize de teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum