Lucescu'dan Fenerbahçe Açıklaması

Fenerbahçe'nin transfer gündeminden bir an olsun düşmeyen Rumen teknik adam Mircea Lucescu, açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2013 11:45
Lucescu'dan Fenerbahçe Açıklaması

Fenerbahçe'nin transfer gündeminden bir an olsun düşmeyen Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programında açıklamalar yaptı.

Başarılı çalıştırıcı hakkında çıkan haberlerle ilgili, "Hayır, hayır, hayır. Fenerbahçe ile bir görüşmem olmadı. Şu anda tatildeyim. İtalya'dayım... Shakhtar Donetsk ile 2 yıllığına sözleşmemi uzattım. Ben profesyonel bir teknik direktörüm" dedi.

Türkiye'ye gelerek 3. takımda da şampiyon olma arzusunun bulunup bulunmadığı sorulan Lucescu, "Beni dinleyin. Kulübüm sözleşmem bitene kadar kalmamı istiyor. Türkiye'ye dönme ihtimaline gelince, her zaman dediğim gibi Türkiye'yi seviyorum. Ligi seviyorum. İstanbul'da yaşamayı seviyorum. Benim için Türk futboluna dönmek sorun değil. Ama profesyonelim. 2 yıl daha sözleşmem var." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertlilerin tazminat ödemesi durumunda gelme ihtimaline değinen Luce, "Bunu tartışmak benim işim değil. Gazetelerin ve basının bunu tartışması yersiz. Bunu kulüpler arasında tartışmalı. Ben Shakhtar'da kalmaya karar verdim. Bu tür şeyleri tartışmak benim işime yaramaz. Fenerbahçe'nin de yaramaz." şeklinde konuştu.

Taraftarların Lucescu'yu istediği hatırlatılırken, "Bunu duymak güzel. Bu pek mümkün değil ama duymak güzel. Türkiye'de güzel hatıralarım var. Bunlar çok önemli. Ne olacağını bilemeyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.