Lugano'nun Yerine O Geliyor

Lugano ayrılırsa yerine Bursaspor'da forma giyen Serdar Aziz transfer edilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2011 19:30
Lugano'nun Yerine O Geliyor


Şike soruşturması kapsamında büyük bir belirsizliğin ortasına düşen Fenerbahçe'de yönetim yabancı oyuncuların takımdan ayrılma ihtimallerine karşı önlem almak adına yoğun çaba sarfediyor.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ...
Emenike'nin Rusya'nın Spartak Moskova takımına 10 milyon Euro'luk bir bedelle satılmasının ardından Lugano'nun da Juventus'la flört etmesi hatta menajerinin İtalyan kulübüyle el sıkışması Fenerbahçe yönetimini alternatif arayışlarına yöneltti.

BURSA'NIN KAPISINI ÇALACAKLAR
Sarı-Lacivertli yönetim daha önce de gündeminde olan Bursaspor'un başarılı stoperi Serdar Aziz'i Lugano'nun yerine ilk aday olarak belirledi. Eğer Uruguaylı stoper takımdan ayrılırsa Fener yönetimi Serdar Aziz için Bursaspor yönetimiyle masaya oturacak. Bursaspor ile sözleşmesi devam eden 20 yaşındaki Serdar Aziz için Fenerbahçe'nin 2 milyon Euro bonservis ödemeye göze aldığı ifade ediliyor.

LUGANO: SONUNA KADAR BEKLERİM
Bu arada İtalya'nın Tuttosport gazetesine bir açıklamada bulunan Lugano, "Fenerbahçe için bekleyeceğim. Ama kulübüm küme düşürülürse ayrılacağım. Süper Lig'de yoluna devam ederse ben de devam edeceğim. Ama sonuna kadar bekleyeceğim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.