Lunaparkta Kanlı Hesaplaşma

Yalvaç’ta Dün akşam saatlerinde Lunaparkta çıkan kavgada iki grup birbirine girdi. 2 kişi bıçaklandı. Sırt bölgesinden bıçaklanan Gürkan Aydın'ın durumunun ağır olması nedeni ile Isparta'ya sevk edildiği bildirildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2013 16:55
Lunaparkta Kanlı Hesaplaşma

Yalvaç'ta bulunan lunaparkta henüz bilinmeyen bir nedenle 2 grup arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçaklandı 1 kişi de darp edildi. Eğlenmek için aileleri birlikte Lunaparka gelen insanların arasında bir anda çıkan kavgada saldırganlar 2 kişiyi bıçakladı. Mevlüt Özçelik bacağından bıçaklanırken Gürkan Aydın ise sırtının bel bölgesinden darbe aldı. Kanlar içinde yere yığılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken Ramazan Kaplan isimli şahıs da darp edildi. Olaydan sonra Devlet Hastanesi Acil Servis önü ana-baba gününe dönerken iç kanaması bulunan 19 yaşındaki Gürkan Aydın Isparta Devlet Hastanesine sevk edildi. Diğer yaralı Mevlüt Özçelik'in durumunun ise iyi olduğu bildirildi. Polis olaydan sonra kavga olayına karışan şahısların peşine düştü. Olaydan kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındılar.

cinaraltigazetesi.com

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.