M.Gürkan Anadolu Lisesi'nden Bir Başarı Daha

TÜBİTAK tarafından düzenlenen ‘43. Ortaöğretim Araştırma Projeleri Yarışması’ Akdeniz Bölge Elemelerinde, Isparta Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi bilgisayar alanında bölge ikincisi oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2012 10:54
M.Gürkan Anadolu Lisesi'nden Bir Başarı Daha

Akdeniz Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı törende Bilgisayar, Matematik, Biyoloji, Coğrafya, Kimya, Tarih, Sosyoloji, Uygulamalı ve Temel Fizik kategorilerinde çok sayıda araştırma projesi ödüle layık görüldü.

Atatürk Konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Akdeniz Bölgesi'nde yer alan çok sayıda özel ve devlet okulundan dereceye girenlere plaket ve teşekkür belgeleri verildi.

Isparta Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi 11 B sınıfında M.Mustafa Aydoğmuş isimli öğrenci Danışman öğretmeni Mehmet Acembaba ile Bilgisayar alanında geliştirdikleri "Kurumsal veri güvenliği için şifreleme algoritması" ile alanında ikinci oldu.

Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi nin tüm öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ediyor,başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum