Maçta Bizi Yalnız Bırakmayın

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor A.Ş. ligdeki 32. maçında grup sekizincisi Maltepespor’u ağırlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2013 13:07
Maçta Bizi Yalnız Bırakmayın

Pazar günü Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Müsabakayı ise Mehmet Emre Atasoy, Mert Türk, Mustafa Çavuş, Adem Türkmen hakem dörtlüsü yönetecek.
Isparta Emrespor, 31 puanla 15. sırada bulunurken Maltepespor ise 63 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Haftalardır galibiyete hasret kalan ve geçtiğimiz hafta deplasmanda play off mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a karşısında tahsizlik gol sonucu sahadan mağlubiyetle ayrılan kırmızı-siyahlılar, bu haftaki karşılaşmayı kazanarak rahat bir nefes almak istiyor. Zira Mardinspor ve Diyarbakırspor’dan sonra küme düşecek 3. takım aranıyor.
26 puanlı Elazığ Belediyespor ise bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Mardinspor’u ağırlıyor. Elazığ Belediyespor’un Mardinspor’u rahat geçebileceği Isparta Emrespor A.Ş.’yi düşündürüyor.
Öte yandan Isparta Emrespor A.Ş. Teknik Sorumlusu Mesut Demiroviç, Pazar günkü maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, taraftar desteği beklediklerini ifade etti. Demiroviç, “Bizi yalnız bırakmayın” çağrısında bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum