Maçta Gol Sesi Çıkmadı

Maçta Gol Sesi Çıkmadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2019 11:14
Maçta Gol Sesi Çıkmadı

Pembe-yeşilliler ile Akdeniz’in 3. Ligdeki temsilcisi Serik Belediyespor arasında oynanan özel maçta gol sesi çıkmadı.

Akdeniz’in 2 güzide takımı Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ispartaspor ile 3. Lig temsilcisi Serikspor özel maçta karşılaştı. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Isparta Bölgesinden Berkan Çetin, Ramazan Sağdıç, Tufan Selvi ve Salih Taştepe isimli hakemler yönetti.

Karşılaşmayı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Ispata Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ,İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, Jandarma Komutanı Mustafa Özdurhan, Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, daire müdürleri ve 3 bin dolayında futbolsever izledi. Karşılaşma öncesinde Yazgan tarafından, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Ispata Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’e birer forma hediye edildi. Ispartaspor, Enes İlhan Yüksel, Mehmet Arı ile etkili olmaya çalışırken Serik Belediyespor Ahmet Teker,Alican ve Güven Güneri ile golü aradı. Ancak maçta gol sesi çıkmayınca karşılaşma başladığı gibi golsüz berabere bitti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.