Mahalle Sakinlerinden Alkışlanacak Hareket

Mahalle Sakinlerinden Alkışlanacak Hareket

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2019 15:08
Mahalle Sakinlerinden Alkışlanacak Hareket

Eğirdir Belediyesi tarafından mahallelerde temizlik çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Veli Gök'ün katılımıyla Mahalle Muhtarı Şükriye Kılınç ve gönüllü mahalle sakinlerinin destekleriyle Zabıta Müdürü Ümit Metin'in gözetiminde Yeşilada Mahallesi'nde temizlik çalışmaları yapılıyor.
Yeşilada yolunda ve sokak araları ile boş arsalardaki otlar kesiliyor, çöpler toplanıyor, ağaçlar budanıyor. Göl kenarına atılan şişeler, ambalaj atıkları ve çöpler zabıta ve temizlik ekiplerince toplanıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Veli Gök'ü, mahalle muhtarları karşıladı. Yaptıkları hummalı temizlik için belediye personeline ve desteklerinden dolayı mahalle sakinleri ile muhtarlara teşekkür eden Başkan Veli Gök, "Bütün mahallerimizde temizlik çalışmalarımız olacak. Personelimizin gayretli çalışmaları, Mahalle muhtarlarımızın ve gönüllü mahalle sakinlerimizin desteği ile Eğirdir'imizi tertemiz yapacağız. Hep birlikte gönül birliği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeşilada, Eğirdir'imizin misafir odası. İlçemize gelen herkes Yeşilada'dan mutlaka geçiyor. O nedenle mahallemizin ara sokakları ve göl kıyısı dahil her yerinde güzel bir çalışma yapıyoruz" dedi. Mahalle Muhtarı çalışma yapan personele ve gönüllü mahalle sakinlerine simit ısmarlarken, esnaflar da çalışanlara çay ve su ikramında bulundu.

Başkan Veli Gök, Yeşilada Limanı'nda yapılan temizlik çalışmalarını da yerinde inceledikten sonra mahalle sakinleri ve muhtarlar sohbet ettikten sonra Yeşilada'dan ayrıldı.

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK önümüzdeki günlerde tüm mahallelerimizde devam edecek olan bu çalışmaya halkımızdan katılarak destek istedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.