Mahallelinin Park İsyanı!

Mahallelinin Park İsyanı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Temmuz 2018 12:52
Mahallelinin Park İsyanı!

Kepeci Mahallesi Kapalı Spor Salonu karşısındaki park mahalle sakinlerinin kabusu haline dönüştü. Mahalle sakinleri gece saatlerinde tinerciler ve alkol alanların mekanı haline gelen parkla ilgili yetkililerden düzenleme bekliyor. 

Kepeci Mahallesi’nde 6 Mart Kapalı Spor Salonu karşısında bulunan park mahalle sakinleri için adeta kabusa dönüştü. Gece saatlerinde tinerciler ve alkol alanların mesken tuttuğu parkın iç kısmı ağaçlardan dolayı görünmediği için tinerciler tarafından mesken tutuldu. 

İçki şişelerinin kırıkları çocuklar için tehlike oluştururken, gece saatlerinde parkın etrafından geçmek zorunda kalan mahalle sakinleri de endişe içerisinde. Demokrat Haber Merkezi’ne ulaşan mahalle sakinleri konuyla ilgili olarak yetkilileri göreve çağırarak “Burada gündüzleri çocuklarımız oyun oynuyor, mahalleli spor aletlerini kullanmak istiyor. Ancak hem cam kırıklarından dolayı hem de parkın bakımsız olmasından dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Başta mahalle muhtarımız olmak üzere, belediyenin ve diğer ilgililerin bu konuyu gündemlerine almalarını istiyoruz. Parkın etrafındaki metruk binalarda ayrı bir sıkıntı. Buradaki görüntü Isparta’mıza yakışmıyor” diye sitem etti. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum