Mahkemeye Geldi Tutuklandı

Mahkemeye Geldi Tutuklandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2017 20:50
Mahkemeye Geldi Tutuklandı

Isparta'da görülen 130 sanıklı FETÖ -PDY davasının bugünkü duruşmasına daha önce haklarında bylcok kullandıkları gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan tutuksuz sanıklar Menderes Coşkun ve Yusuf Demir geldi.  Mahkeme Başkanı, bylock listesinde isimleri bululan sanıklara bylock kullanıp kullanmadıklarını sordu.  Menderes Coşkun, söz konusu telefonunu kendisine değil oğluna ait olduğunu belirterek, bu telefonu oğlunun Mekke'den aldığını belirterek "Cihaz benim değil. Kullanılan programı bilmiyorum" dedi.  Yusuf Demir ise böyle bir program kullanmadığını belirterek ilk defa  bu gelişmeyi mahkemede duyduğunu söyledi. Sanıklar yakalama emrinin kaldırılmasını talep etti.

Savcılık makamı ise  Menderes Coşkun hakkındaki yakalama kararının şimdilik kaldırılmasına Yusuf Demir'in ise tutuklanmasını talep etti. Mahkeme de, Coşkun hakkındaki yakalama emrinin kaldırılmasına sanık Yusuf Demir'in ise tutuklanmasına karar verdi.  Böylece tutuklu sanık sayısı 49'a yükseldi.   

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.