Mahmatlar'da Ölüm Yolu 8. Kurbanını Aldı

Eğirdir’in Mahmatlar Köyü içerisinden geçen Konya karayolu (D330) kurban almaya devam devam ediyor.Son olarak hafta sonu meydana gelen kazada 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2011 15:55
Mahmatlar'da Ölüm Yolu 8. Kurbanını Aldı

Batı Akdeniz’in doğuya bağlantısını sağlayan D330 Karayolu halk tabiri ile Konya karayolu can almaya devam ediyor.

Mahmatlar Köyünde meydana gelen talihsiz kazada 7 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.Evlerinden dondurma almak için çıkan 7 yaşındaki Fadime Demir, karşıdan karşıya geçemek isterken araç çarptı.

Şiddetli çarpma sonrasında yol kenarı fırlayan küçük Fadime olay yerinden geçen 112 acil servis ambulansı ile önce Eğirdir Devlet Hastanesine ardından da SDÜ TIP Fakultesine sevk edildi. Kalbi çalışmayan Fadime’ye yapılan yaklaşık 20 dakikalık masaj sonuç verdi ve tekrar kalbi çalışan küçük kız hemen beyin ameliyatına alındı.

Yaklaşık 4 saat süren ameliyat sonrasında beyin ölümü gerçekleşen küçük kızın saat 05 sularında hayata tamamen gözlerini kapadığı öğrenildi.

Yerleşim yerinden geçen ve yıllardır süren istimlak işlemleri bile tamamlanan karayolunda yapılmayan çalışma sonrasında Mahmatlarlılar D330 karayoluna 8. Kurbanını verdiler.

Yetkililere seslenen köy halkı en azından köy sınırlarında kalan yolun duble yol olmasını istiyorlar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum