Mahmut Bey 'ÖZÜRLÜ' Değilmiş!

tatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şube Başkanı Mahmut Özyürek'e, istifa et davetimden sonra, kendisi ne olduğu anlaşılmayan bir açıklama yapmış. Ayrıca ÖZÜRLÜ olmadığını belirten dipnot düşmüş.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2012 11:43
Mahmut Bey 'ÖZÜRLÜ' Değilmiş!

Mahmut Özyürek, “"Kimseye karşı durduk yere bir şey söylemiş/yazmış değiliz. Ama iftira karalama, çamur atma, karşısında da ellerimizi ovuşturacak kadar "özürlü" değiliz” diye yorum yapmış.

İyi de Sayın Özyürek, ben sana sen özürlüsün, sen insanları karalıyorsun, demedim ki, ben sana bazı sorular sordum ve o dernekten istifa etmenin söyledim. Nedeni ise çok basit, sen o kurumu temsil edemiyorsun, sen Atatürkçü Düşünce Derneğini tekeline almaya çalışıyorsun. Sen insanlarla kavga etmekten başka hiçbir şey yapmıyorsun.

Sen okul okul gezip Atatürk’ü anlatamıyorsun. Değerli okurlarımız size başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum belki bana hak verirsiniz: “Vatani görevimi yaptığım sırada, bir arkadaşımla Atatürkçü Düşünce Derneği hakkında konuşuyorduk. O arkadaşım memleketinde ADD üyesiymiş ve bana dedi ki, kardeş sizin memlekette ADD’nin çalışmaları neler, nede olsa gazetecisin takip ediyorsundur.

Bende ona dedim ki, ‘Ya ne çalışması, bizimkiler muhalefet partisinden daha muhalefet, hatta olayı aştılar Valiler ile uğraşıyorlar’ Nasıl yani dedi, bende tekrar dedim ki, ‘bizim ADD Başkanı kendisi gibi olmayan herkesi dışlar, eleştirir, yani kurum adına hiçbir çalışma yapmaz. Kurumu kavga ve dövüş ile ön plana çıkarır’ diyerek cevap verdim. Arkadaşım şaşırdı o da kendi çalışmalarını anlatınca da ben şaşırdım.

Ey Özyürek, her açıklamalarında Türkiye Cumhuriyeti’nin kötü yönetildiğini iddia ediyorsun. Sen hiç kendi yönettiğin kuruma dönüp bir baktın mı? Asıl sen nasıl yönetiyorsun?

Neyse sana fazla sorular sormayacağım, istediğimiz cevapları nedense veremiyorsun. Diyeceğim o ki, madem istifa etmek niyetinde değilsin, Türkiye’ye ve Isparta’ya hizmet etmeye çalışan insanlarla uğraşma da vakitlerini çalma.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.