Mahruki'den Özmeral'a Teşekkür

AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nasuh Mahruki, Deprem Tırı’nın Eğirdir’e gelip halkın ve öğrencilerin afetlere karşı eğitilmesinde büyük emeği geçen Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e ve çalışanlarına teşekkür etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2012 15:55
Mahruki'den Özmeral'a Teşekkür

 

AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nasuh Mahruki, Deprem Tırı’nın  Eğirdir’e gelip halkın ve öğrencilerin afetlere karşı  eğitilmesinde büyük emeği geçen Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e ve çalışanlarına teşekkür etti. 

AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nasuh Mahruki, “AKUT olarak Aksigorta’nın da desteğiyle halkımızı afetler konusunda bilinçlendirmeyi amaçladığımız “Hayata Devam Türkiye projemizin 3. etabını 27 Nisan 2012 tarihinde Eğirdir Tarihi Kale Meydanı’nda gerçekleştirmemiz hususunda verdiği desteklerden dolayı size ve şahsınızda bizden desteği esirgemeyen ilgili birim ve bölüm çalışanlarınıza teşekkür ediyorum” dedi.

Akut Başkanı Ali Nasuh Mahruki’nin samimi davranıştan dolayı mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Özmeral, “Deprem Tırı Eğirdir’imize geldi ve halkımız ile öğrencilerimizi afetlere yönelik eğitti. Böyle bir programı Eğirdir’de düzenleyen AKUT Başkanı Ali Nasuh Mahruki’ye ve AKUT yetkililerine teşekkür ediyoruz. Belediye olarak elimizden gelen yardımı yapmaya gayret gösterdik. AKUT Başkanı’nın nazik davranışından dolayı çok mutlu olduk, kendisine biz de ayrıca teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.