Makam Aracını Satacağım!

Makam Aracını Satacağım!

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2019 17:07
Makam Aracını Satacağım!

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, Şeffaf Oda sözünü yeniledi. Belediye Başkan Odası duvarını yıkıp yerine cam koyacağını açıklayan Gökmenoğlu, şeffaf yönetim mesajı verdi. Gökmenoğlu, makam aracı kullanamayacağını da açıkladı.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerinde şeffaf yönetim vurgusu yapan Gökmenoğlu, Belediye Başkanlığı Makamının duvarlarını yıkıp cam koyacağını belirterek “Camdan oda olacak. İnsanlar içeriyi görebilecek. Özel kaleme filan gerek yok. Bir sekreter masası ve başkanın odasında çok sayıda koltuk. İnsanlar geldin çayını içsin- gitsin. Arka oda da olmayacak” dedi.

Gökmenoğlu göreve geldiğinde Audi marka makam aracını da satacağını açıkladı. Gökmenoğlu, “benim arabam var, binerim. Bir iş olursa da belediyenin çok sayıda aracı var, birine bineriz. Belediye araçları çocukları okula götürmek için kullanılmayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.