Makam Aracını Tahsis Etti

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, halkın güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışan mesai arkadaşlarına seslenerek “operasyon gerekiyorsa, iş takibi gerekiyorsa; benim makam aracımı bile kullanabilirsiniz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2012 10:06
Makam Aracını Tahsis Etti

Gece gündüz demeden, halkın can ve mal güvenliğini sağlayan ve bu konuda büyük başarılara imza atan Isparta Emniyeti, tüm olanakları zorlayarak sokaktaki polis sayısını artırdı. Masa başındaki bir çok görevli memuru, sokağa sevk ederek, sokaktaki ekip sayılarını artıran Emniyet Müdürü Mehmet Or, tüm olanakları zorlamaya devam ediyor.

Or, “Eğer bir yerde hizmet gerekiyorsa, operasyon gerekiyorsa ve iş takibi gerekiyorsa, benim makam aracımı dahi kullanabilirsiniz” dedi. Şube müdürlerinin makam araçlarını hizmet aracı şeklinde kullandığını anlatan Emniyet Müdürü Or, “Özellikle hırasızlık olaylarına karşı biz Terörle Mücadele Ekiplerimizi bile gece devriyelerine çıkarıyoruz. Sokaktaki polis sayısını artırıyoruz. Vatandaşı rahatsız etmeden, onların huzurunu sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

İl Özel İdaresi’nden MOBESE ve araç talebinde bulunduklarını da kaydeden Or, ekip sayısını artırmak istediklerini ifade etti. Kısa vadede hedef sokaklara 5 ekip daha çıkarmak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum