Makam Koltukları Bugün Çocukların

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 92. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde bugün makam koltuklarına çocuklar oturacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2012 17:34
Makam Koltukları Bugün Çocukların

İlimizde de çeşitli okullardan görevlendirilen öğrenci grupları bugün çeşitli görevleri sembolik olarak yürütecekler.

Saat 09.00-09.30 arasında gerçekleştirilecek ziyaretler sırasında; Mustafa Şener ilköğretim okulu öğrenci grubu Vali Memduh Oğuz’u, Atatürk İlköğretim Okulu öğrenci grubu Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Tekin’i , Naşide Halil Gelendost ilköğretim okulu öğrenci grubu Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı, Şehit Koray Akoğuz llköğretim okulu öğrenci grubu Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım’ı Üçkardeşler İlköğretim Okulu öğrenci grubu Baro Başkanı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu, Ülkü ilköğretim okulu öğrenci grubu SDÜ Rektörü Prof.Dr. Hasan İbicioğlu’nu Iyaş ilköğretim okulu ilköğretim okulu öğrenci grubu İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ömer Uyan’ı , Öğrenciler ilköğretim okulu öğrenci grubu İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ı , ve Yedişehitler ilköğretim okulu öğrenci grubu da Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner’i makamlarında ziyaret ederek bir süre bu görevleri sembolik olarak yürütecekler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.