Makamda Değil Sahada…

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, esnaf ve mahalle ziyaretleri kapsamında Sanayi Sitesinde bulunan esnafla toplantı yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2014 23:43
Makamda Değil Sahada…

Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de katıldığı toplantıya sanayi sitesi esnafı da büyük ilgi gösterdi.

Toplantıda katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Or; Isparta’nın ülkemizde hep güzellikleriyle anılan, yetiştirdiği Devlet Adamları ve güler yüzlü insanıyla marka bir şehir olduğunu, ilimizde güvenlik konusunda ciddi bir sıkıntı bulunmadığı ancak tedbiri de elden bırakmadıklarını söyledi.

Bir kurum müdürü olarak tüm zamanını makam odasında geçirmekten hoşlanmadığını, bu nedenle sokakta halkla iç içe bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Or, Valilik Kararı ile ekonomik değeri yüksek işyerlerinin güvenlik kamerası takılması konusunda yapılan tebligata uyarak işyerlerine güvenlik kamerası taktıran Sanayi Sitesi esnafına teşekkür etti. Bu konunun suçların aydınlatılmasında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Or, Isparta’ da suçların aydınlatılmasında polisin % 86 gibi yüksek bir başarıya sahip olduğunu belirtti.

“Vatandaşı Rahatsız Eden Her şey Önceliğimizdir” prensibi ile çalıştıklarını ve sunulan hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla sık sık Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile birlikte sorunları yerinde tespit etmek ve vatandaşları dinleyerek onların görüş öneri ve isteklerini de dikkate alarak çözüm önerileri geliştirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Konuşmasına on altı aylık görev süresince yapılan hizmetleri anlatarak devam eden Or, Toplantının soru cevap bölümünde katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum