'Makamlar Kimsenin Babasından Kalmamıştır'

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in görevden almasıyla açıkta kalan İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım’ın tekrar görevine dönmek için mahkemeye başvuracağı iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2011 10:13
'Makamlar Kimsenin Babasından Kalmamıştır'

Geçtiğimiz hafta içerisinde görevden alınan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım’ın ne yapacağı merak konusu oldu.

Konuya ilişkin olarak gazetecilere açıklamada bulunan İl Genel Meclis Başkanı Osman Zabun: “Makamlar kimsenin babasından kalmamıştır” diyerek cevap verdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Zabun: “İl Özel İdaresi eski Sekreteri İbrahim Yıldırım, yaklaşık 8 yıl şehrimize hizmet vermiştir. Hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ederiz. Olumlu hizmetlerinde hep yanında olduk. Makamlar kimsenin babasından kalmadı, kimseden de çocuğuna kalmaz. Yargıya gidebilir en doğal hakkıdır. Sonuçta ülkemiz hukuk ülkesi. Yargının vereceği kararda siyasilerin vereceği kararlarda var. Hükümetimiz ve Bakanlığımız değişikliğe ihtiyaç duymuştur. Kimse makamını mevkisini kendi çıkarları için kullanmamalı, temsil ettiği kurumu ve şehir için kullanmalı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.