Makamlarınızın Sorumluluğunu Yerine Getirecek İşler Yapın

MHP’den Gökgöz ve Zabun’a: "Makamlarınızın Sorumluluğunu Yerine Getirecek İşler Yapın"

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ağustos 2018 09:20
Makamlarınızın Sorumluluğunu Yerine Getirecek İşler Yapın

MHP İl Sekreteri İsmail Alp, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ü makamlarının sorumluluklarını yerine getirmemekle suçladı. AK Parti ve Isparta Belediyesi üzerinden yürüyen tartışmaları hatırlatan Alp, “Türkiye’nin en büyük ekonomik saldırıya maruz kaldığı bu günlerde bu tartışmaları şaşkınlıkla izliyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Sekreteri İsmail Alp, Isparta Belediyesi AK Parti üzerinden yürüyen TOKİ ve Koku Sorunu tartışmalarını hatırlatarak AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ü makamlarının sorumluluklarını yerine getirmemekle suçladı.
MHP İl Sekreteri İsmail Alp Yaptığı yazılı açıklamada; “Ak Parti Isparta İl Başkanı ve Isparta milletvekillerimizden bazıları, 31 Mart 2019 da yapılacak mahalli seçimlerin kaygılarıyla, ülkemizin içinde bulunduğu şartlar ve şer odaklarının, terör işbirlikçilerinin saldırıları dururken, Türkiye’nin en büyük ekonomik saldırıya maruz kaldığı bu süreçte Sayın İl Başkanı ve Sayın Milletvekillerinin bulundukları makamın gerektirdiği basiret ve sorumluluğun gereği gibi davranmalarını bekliyoruz. Belediye üzerinden aslı astarı olmayan, mesnetsiz konularda bir algı yaratmaya çalışmaları, tuvalet ve heykeller üzerinden siyaset yapar halde bulunmaları, MHP‘ li camiayı, Isparta Kamuoyunu fevkalade üzmekte ve şaşkınlık içinde bırakmaktadır” dedi.

ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM
Alp, “MHP her ne şart altında olursa olsun, bedeli her ne olursa olsun, Saygıdeğer Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin ifade ettiği gibi önce Ülkem ve Milletim şiarı ile siyaset yapar. Bundan da taviz vermez. Ancak MHP’nin bu siyaset anlayışını, anlamayan, anlayamayan, bundan istifade etmeye kalkanlara da asla fırsat vermez ve vermeyecektir” şeklinde konuştu.

ZABUN ŞARTNAMEYİ OKUSUN
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun’a Deriş OSB’nin ihale şartnamesini öneren Alp, “Sayın İl Başkanı Osman Zabun Bey ‘e Deri OSB‘nin yer teslim tarihini, bitim tarihini ve ihale şartnamelerini okumasını ve arıtma dahil olan bir işi niçin bu haliyle teslim alındığına bir cevap bulmasını tavsiye ederim. Bunları görünce fatura kesilecek yerin Belediye olmadığını, daha net görecektir” dedi.

EN FAZLA 200 KONUT YAPILABİLİR
MHP İl Sekreteri açıklamalarında, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ü de eleştirerek “Sayın Milletvekili, Uğur Gökgöz‘ün eski ISBAŞ alanına yapılan, Sosyal Kompleks alanını, emeklilere konut yapılması için verilmesi önerisine gelince; söz konusu alan 10 dönümdür ve en fazla 200 konut yapılabilecektir. Bunun için Isparta Belediyesi çok daha büyük bir alanı emekliye sosyal konut yapılması için 2016 yılında Bakanlığa teklif etmiştir. Yapımı devam eden, komplekste yalnızca güreş organizasyonları değil; Milli Bayramlarımızda, her türlü etkinliklerde, konserlerde tiyatro vb. her türlü Sosyal ve kültürel etkinliklerde kullanılabilecek şekilde projelendirilmiş ve yapımında son noktaya gelinmiştir” ifadelerini kullandı.

BİRLİK BERABERLİK VURGUSU
MHP İl Sekreteri Alp, “Daha birçok konuda, konuşacak, kamuoyu ile paylaşılacak bilgi ve birikim MHP teşkilat kadrolarında mevcuttur. Ancak, cümlenin başında söylediğimiz gibi MHP siyaset anlayışı bu günde, yarında sorumlu ve üretken belediyecilik çerçevesinde ve ‘önce ülkem ve milletim’ şiarı ile olacaktır. Isparta Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın Bey’de bu anlayışın Türkiye’de ki en güzel örneklerinden biridir. Bugün: birlik, beraberlik içerisinde olmak, Ülkemizi, Milletimizi her türlü şer odaklarından korumak ve gelecek nesillerimize taşımak için uğraş verdiğimiz bir süreci yaşıyoruz. Kıymetli Siyasi Muhataplarımızdan da bu cihette siyaset yapmalarını bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum