Mancini, Robben'i İstedi

G.Saray'daki dev zirveden "Roberto Mancini ile devam" kararı çıktı. İtalyan hoca transfer konusunda Aysal’a “5 oyuncu almaktansa, takımı uçuracak 1 tane süper yıldız alalım. Bu isim Robben olabilir” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2014 11:19
Mancini, Robben'i İstedi

Galatasaray'da günlerdir merakla beklenen başkan Ünal Aysal ile teknik direktör Roberto Mancini görüşmesi dün gerçekleşti. Les Ottomans Otel'deki buluşmada Aysal ve Mancini temel konularda anlaşınca birlikte yola devam etme kararı aldı.

Yaklaşık üç saat süren görüşmenin büyük bölümünde transfer konusu konuşulurken, Mancini'nin Arjen Robben ismini telaffuz etmesi başkan Ünal Aysal'ı hem şaşırttı hem heyecanlandırdı. İtalyan hoca "Transfer çalışmalarında işlerin kolay yürümediğinin farkındayım. Bütçemiz de sınırlı. Ancak 5 transfer yapmaktansa takımı uçuracak, forma sattıracak, taraftarı stada çekecek bir tane süper yıldız alabiliriz. Ve bu isim Robben olabilir" dedi.

SNEİJDER'İ KUPADAN SONRA SATABİLİRİZ
Ünal Aysal, Bayern Münih'in 30 yaşındaki yıldızının ismini duyunca duraksarken, Mancini "Sneijder'i Dünya Kupası'ndan sonra 20 milyon euro'ya satabileceğinizi söylediniz. O parayla Robben'i neden almayalım. Böylece G.Saray ne kadar büyük bir marka olduğunu bir kez daha gösterir" diye devam etti. Bu sözler üzerine Aysal "Bayern onu satar mı acaba" diye sordu. Mancini ise "Neden satmasın! 20-25 milyon euro az para değil. Zaten Pep (Guardiola) kadroyu gençleştirmek istiyor" karşılığını verdi. Robben konusu bu sözlerle kapanırken, Aysal'ın yüzündeki ifadeden, Dünya Kupası'ndan sonra yılın transfer bombasını patlatma planı okunuyordu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.