Mancini: Ben Juventus Taraftarıydım

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Juventus galibiyetiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2013 15:43
Mancini: Ben Juventus Taraftarıydım

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, Metin Oktay Tesisleri'nde GS TV'nin sorularını yanıtladı.

"Tüm futbolcularımı tebrik ediyorum. Çok iyi bir iş başardılar. Gençliğimde ben Juventustaraftarıydım. Avrupa'nın en iyi takımlarından biri. Benim için en önemlisi dün kazanmaktı. Juventus'u yenmeyi başardık."
"Motivasyon çok büyük bir önem taşıyor. Son üç dört haftada takım olarak daha ilerdeyiz. Burada kilit kelime konsantrasyon. İyi bir takım olduğumuzu, iyi oyunculara sahip olduğumuzu hiçbir zaman unutmamalıyız."

"Yeni bir takıma geldiğinizde özellikle devam ederken geldiğinizde işler biraz daha zor olabiliyor. Takımı, oyuncuları, ligi tanımanız dört beş ay gerektirebilir. En önemlisi sezon başı kampını takımla birlikte geçirmek."
"Wesley ve Muslera uzun zaman bizimle beraber değildi. Fenerbahe maçı, Kopenhag maçı, Real Madrid deplasmanlarında oynayamadılar. Sneijder hem orta sahaya yardım eden hem de ofansif anlamda önemli işler yapan bir oyuncu. Muslera da çok çok iyi bir kaleci. Bu iki ismin yokluğunda çözümler bulmak o kadar da kolay işler değil."

SNEİJDER BİZİ YALNIZ BIRAKMAZ
"Ben kesinlikle Wesley Sneijder'in bizi bırakacağını düşünmüyorum. Sadece Sneijder hakkında değil pek çok oyuncu hakkında transfer dönemlerinde dedikodular çıkar. Ancak Sneijder'in bizi bırakacağını düşünmüyorum. Gökhan Zan da bizim için çok çok önemli ve kaliteli bir futbolcu. Fiziksel sıkıntılarını da aştı artık."
"Juventus galibiyeti bizim için çok çok önemliydi.Çok zor bir gruptan çıkmayı başardık. Ama artık bunu bir kenara bırakmalıyız. Bu zafer geçmişte kaldı. Artık önümüzde oynayacağımız üç lig maçı var."

HAMİT'E ZAMAN TANIMALIYIZ
"Hamit bizim için çok önemli ve tecrübeli bir futbolcumuz. Şampiyonlar Ligi'nde de üst düzey tecrübeye sahip. Farklı pozisyonlarda da oynatabileceğimiz bir oyuncu. Umarım bir an önce iyileşir. Ama şu an ona baskı uygulamamak lazım. Hiç panik yapmadan yüzde yüzüyle dönmesi için ona zaman tanımalıyız."
"Frikik problemimiz yoktu. Bunlar abartılacak şeyler değil. Türkiye Kupası formatı biraz uzun. Umarım değişir. Ancak oynamayan oyuncuların kupa maçında şans bulması turnuvayı değerli kılıyor."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.